Naslagwerken

Vergroot je Vijver

Vergroot je Vijver

Dit boekje reikt oplossingen aan om inclusief te werven; geeft een overzicht van de relevante Europese wetgeving op het gebied van gelijke behandeling, geeft uitleg over de objectieve rechtvaardigheidstoets en toont praktische adviezen aan personeelsbemiddelaars voor het omgaan met onethische verzoeken inclusief een testimonial van de HR Manager van Coca-Cola. Robert Half is het eerste gespecialiseerde bemiddelingsbureau dat haar consultants heeft getraind om inclusief te werven en heeft die stof gebundeld in dit handige boekje.

Download de Vergroot je Vijver hier

 

Generatie Y

Generatie Y

Jobboard Yahoo! Hotjobs en Robert Half in Amerika hebben in 2007 onderzoek gedaan onder Generatie Y om te weten te komen: Wat motiveert hen? Wat voor carrière ambië ren zij? Wat zijn hun taken en verantwoordelijkheden en hoe kijken zij tegen hun managers en collega's aan? De resultaten van meer dan 1000 respondenten zijn samengevat in dit interessante White Paper en aangepast voor de Nederlandse markt.

Download de Generatie Y hier

 

Working with different generations

Working with different generations

In deze (engelstalige) leaflet geven we een overzicht van de verschillende generatie's. Daarnaast gaan we ook in op wat generatie Y van een baan verwacht.

Download de Working with different generations hier

 

 

Deze pagina delen