Internationale Onderzoeken

Global Financial Employment Monitor 2009

 Global Financial Employment Monitor 2009

Dit rapport is het resultaat van een internationaal onderzoek dat in 2009 door Robert Half is ontwikkeld en uitgevoerd door een onafhankelijk onderzoeksbureau. Centraal staat het vraagstuk rond het aannemen en behouden van personeel en trends op de internationale arbeidsmarkt in 2009.

Download de Global Financial Employment Monitor 2009 hier

 

Working Hours: A Global Comparison

Working Hours: A Global Comparison

In dit rapport zijn de resultaten te vinden van een internationaal onderzoek dat in het voorjaar van 2007 door Robert Half is ontwikkeld en uitgevoerd door een onafhankelijk onderzoeksbureau. Hierin komen de verschillen tussen 17 landen in Europa, Noord-Amerika, Azië , Australië en Nieuw-Zeeland aan bod als het gaat om het aantal werkuren, verwachtingen, de rol van technologie en de balans tussen werk en privéleven.

Download de Working Hours: A Global Comparison hier

 

Global Financial Employment Monitor 2008

Global Financial Employment Monitor 2008

Dit rapport is het resultaat van een internationaal onderzoek dat in 2008 door Robert Half is ontwikkeld en uitgevoerd door een onafhankelijk onderzoeksbureau. Centraal staat het vraagstuk rond het aannemen en behouden van personeel en trends op de internationale arbeidsmarkt in 2008. De ondervraagden bevonden zich in Europa, Noord- & Zuid-Amerika, Azië , Australië en Nieuw-Zeeland en de Verenigde Arabische Emiraten.

Download de Global Financial Employment Monitor 2008 hier

 

 

Deze pagina delen