Ruim €5.000,- opgehaald voor SOS Kinderdorpen!

08 September 2013

Op vrijdag 6 september was het dan zover, de ’24Hour Run’ ging flitsend van start vanaf onze Robert Half vestiging in Eindhoven met hardlopers, fietser en support vanuit een begeleidend busje. Om 18.00 uur is team 1 begonnen aan het eerste deel van de Run, zij hebben van Eindhoven naar Oosterhout gerend voor SOS Kinderdorpen, in totaal ruim 51 km in ruim 5 uur. In Oosterhout stond team 2 klaar om door te rennen naar Rotterdam waar Robert Half ook een vestiging heeft, zij kwamen rond 04.00 uur aan. Meteen is team 3 vertrokken met als eindplaats het Robert Half kantoor in Utrecht, een route van bijna 70 km. Vanuit Utrecht is het laatste team gestart om de laatste 45 km naar Amsterdam te rennen. Met veel inspanningen en teamspirit is het ons gelukt om gezamenlijk deze 24Hour Run tot een succes te maken. Tijdens de afsluitende barbecue werd de cheque aan Maarten Elenbaas (Team Manager Corporate Partnerships bij SOS Kinderdorpen) overhandigd. 

De opbrengst van de eerste editie van de 24Hour Run bedraagt: €5130,- dit gaat allemaal naar het familieondersteunend programma van SOS Kinderdorpen in Togo!!!

Wij willen nogmaals de organisatie, alle deelnemers en de sponsoren van de 24Hour Run van harte bedanken voor de inzet en het inzamelen van dit mooie bedrag!

Share This Page