Accountemps - Recruitment

Accountemps

Recruitment van tijdelijke accountants

Als financieel uitzendbureau voorziet Accountemps bedrijven en organisaties van een breed scala aan tijdelijke financiële specialisten. Door terugkerende projecten, jaarafsluitingen en belastingaangiftes kan de werkdruk op de boekhoudafdeling regelmatig onderhevig zijn aan schommelingen. Accountemps biedt u als uitzendbureau een financieel efficiënte en flexibele oplossing.

Kwaliteitscontrole en opvolging zijn essentieel, aangezien Accountemps streeft naar de beste kwaliteit in haar dienstverlening. Wij reageren snel en adequaat op uw aanvraag, zodat wij direct voor een oplossing kunnen zorgen. U kunt rekenen op onze hoogopgeleide en ervaren consultants: zij beschikken over ruime expertise in het matchen van het juiste financiële of boekhoudkundige talent aan de juiste opdracht. Kortom: financieel uitzendbureau Accountemps is de perfecte partner voor uw tijdelijke boekhoudkundige en financiële professionals.

Ben u op zoek naar assistentie bij het werven van tijdelijke accountants? Neem contact met ons op om te kijken hoe wij u snel verder zouden kunnen helpen..

Wij kunnen u asssisteren bij de recruitment van volgende accountancy profielen

  • Financieel boekhoudkundige medewerkers
  • Debiteuren- en crediteurenadministrateuren 
  • Salarisadministrateurs
  • Assistent Accountants
  • Assistent Controllers
  • Grootboekadministrateurs

Onder Robert Half vallen ook de volgende divisies: Financial Services, Finance & AccountingManagement Resources en OfficeTeam.

Zoekt u personeel?

Vertrouw ons uw vacature toe of bel ons op 0800 0900 000 voor meer informatie