Interim Management Bureau

Bij kritieke projecten, zoals snelle uitbreidingen, fusies en overnemingen, en de deadlines voor de overschakeling naar IFRS/IAS-normen en WKR, worden bedrijven plotseling geconfronteerd met meer werkdruk. Dan hebben ze dringend behoefte aan bekwame en ervaren professionals die deze activiteiten kunnen managen.

Robert Half Management Resources biedt de ideale oplossing voor uw project: via ons Interim Management Bureau , plaatsen wij de juiste persoon op de juiste plaats.

Onze project afdeling, Robert Half Management Resources, is een Interim Management Bureau dat klanten helpt op een snelle en kostenefficiënte manier te beantwoorden aan kritieke bedrijfsbehoeften. Onze onafhankelijke interim managers kunnen bogen op een ruime ervaring en expertise in hun sector, waardoor zij zelfs de meest complexe projecten kunnen managen. Ze zetten zich volledig in om elk project met succes te voltooien.

Technical Partner Visit

Voordat een project wordt opgestart, adviseren we om met samen te bespreken wat de doelstellingen en vereisten van het project zijn. Hiervoor nodigen wij geheel kosteloos een interim manager met de specifieke kennis uit, zodat u samen met ons over het mogelijke project kunt sparren. De interim manager is bijvoorbeeld een deskundige op het gebied van SAP-projectmanagement, IFRS/IAS-conversie, WKR of de aanpassing van bedrijfsprocessen, en kan u tot bepaalde inzichten brengen. Deze dienst wordt u helemaal gratis aangeboden.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie!