Werving- en selectiebureau voor vast personeel


Bedrijven die tegenwoordig op zoek zijn naar de beste professionals krijgen met een aantal uitdagingen te maken. Het kan veel tijd kosten om talent van het hoogste kaliber te vinden en te werven – en tijd hebt u vaak niet als u op dat moment al kampt met een personeelstekort. Robert Half Finance & Accounting is een werving- en selectiebureau dat is gespecialiseerd in de plaatsing van de beste professionals op permanente basis. Wij kunnen uw organisatie helpen bij de selectie van werknemers die de vaardigheden en motivatie hebben om uw activiteiten een flinke boost te geven. 

Company-In

Onze innovatieve methode, Company-In, biedt de perfecte oplossing. Het gaat om een tijdbesparende aanpak waarmee u uw personeelsbestand en uw activiteiten in slechts enkele weken tijd optimaliseert. Het concept van ons werving- en selectiebureau bestaat uit drie stappen:

 1. Analyse & selectie
  Onze ervaren consultants selecteren proactief. Dit stelt hen in staat na een grondige analyse van uw behoefte direct een aantal goede kandidaten voor te stellen, die op basis van uw functiecriteria, voor de betreffende functie in aanmerking komen.
 2. Project Planning
  De gehele tijdslijn wordt tijdens de intake met u bepaald zodat u direct een transparant overzicht  heeft van wanneer uw vacature zal zijn ingevuld. Wij coördineren voor u binnen een à twee weken een ochtend- of middagsessie met 3 tot 6 kandidaten die wij u aanbevelen voor een eerste interview. Elk gesprek duurt ongeveer een halfuur en vindt plaats in onze kantoren.
 3. De uiteindelijke keuze
  Nadat u elke kandidaat heeft gesproken geeft u aan welke kandidaten u wilt uitnodigen voor een tweede gesprek bij u op kantoor.


Voordelen voor uw bedrijf

 • In één goed gefocuste en georganiseerde sessie, maakt u kennis met die kandidaten die perfect aan uw functiecriteria voldoen.
 • Het is snel en efficiënt, u ontmoet verschillende kandidaten na elkaar, zonder afleiding of onderbrekingen van buitenaf.
 • U heeft geen advertentiekosten.

De klanten van ons werving- en selectiebureau kiezen er vaak voor een Company-In buiten de kantooruren te organiseren, bijvoorbeeld ’s ochtends vroeg, tijdens de middagpauze of in de late namiddag. Op die manier wordt het werkschema immers zo weinig mogelijk verstoord.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken wat een Company-In voor uw bedrijf kan doen of vraag gratis een Company-In aan!