Robert Half uw carrière lang

Studeert u momenteel om als Finance Professional aan de slag te kunnen? Of  heeft u recent uw opleiding in Finance afgerond en bent u benieuwd wat uw volgende stap wordt? Of bent u juist toe aan een derde of vierde stap in uw carrière?

Robert Half is volledig gespecialieerd in recruitment voor Finance Professionals gedurende de gehele carrière. 

Als student van een financiële, economische of accountancy opleiding kan Robert Half via een van haar divisies ervoor zorgen dat uw eerste stap in uw carrière, ook de stap juiste is. Voor een goede doorstroming naar de zakelijke wereld brengt Robert Half studenten, professionals, werkgevers en opleidingsinstellingen samen. Wij nemen deel aan Carrièrebeurzen, bieden zowel Career Development workshops aan als individuele coaching sessies.

Ons netwerk is zeer uitgebreid en varieert van de Big 4 Accountants kantoren, beursgenoteerde internationale bedrijven tot nationale bedrijven in het MKB segment. Of u nu al weet waar u naartoe wilt of hlup nodig hebt om te starten, wij kunnen u helpen het beste uit uzelf te halen. De volgende divisies staan in Nederland tot uw beschikking:

Accountemps
Accountemps is gespecialiseerd in functies voor net afgestudeerden op financieel gebied (MBO/HBO) tot financiële functies op het niveau van assistent controller op uitzend- en detacheringsbasis.
www.accountemps.nl

Robert Half Finance & Accounting
Robert Half Finance & Accounting bemiddelt voor financiële functies op HBO/WO niveau op vaste basis. Wij kunnen starters helpen in verschillende sectoren en industries voor bijvoorbeeld Assistent controller, Analyst en Auditor.

Robert Half Financial Services
Robert Half Financial Services is gespecialiseerd in de werving en selectie van financiële en bancaire professionals. Indien u hierin geïnteresseerd bent kunnen wij u introduceren in het gebied van Audit & Risk, Finance & Accounting, Credit & Financial Analyst en Financial Consultant.

Robert Half Management Resources
Robert Half Management Resources brengt interim professionals op managementniveau in contact met gerenommeerde bedrijven voor uitdagende financiële projecten op strategisch, tactisch en operationeel niveau.

OfficeTeam
OfficeTeam specialiseert zich in het plaatsen van administratieve, ondersteunende en secretariële professionals op MBO/HBO niveau op tijdelijke basis.
www.officeteam-interim.nl

Indien u vragen heeft of graag een afspraak wilt maken om uw mogelijkheden met een van onze consultants te bespreken, neem dan contact op met een van  onze kantoren.

Vacatures