Loopbaanbegeleiding

Loopbaanadvies: 10 nuttige tips om uw carrière een kickstart te geven

Nieuw op het werk? Neem zelf het initiatief! Ook starters kunnen hun professionele kansen verhogen door nieuwe uitdagingen aan te nemen en hun rol op de werkvloer uit te breiden. Robert Half biedt u de loopbaanbegeleiding die iedere starter nodig heeft.

Lees meer: 10 nuttige tips om uw carrière een kickstart te geven


Loopbaanadvies: Fouten in uw cv

Zoals elke sollicitant weet, is het cv het belangrijkste eerste contact in het sollicitatieproces. Het is uw instrument om de zakenwereld binnen te stappen. Uw cv moet beknopt, eenvoudig en direct zijn. Uit uw cv moet een potentiële werkgever onmiddellijk kunnen afleiden waardoor u zich onderscheidt van anderen die meedingen naar dezelfde functie. Voor managers is het tevens een handige en efficiënte manier om in een oogopslag te zien of een sollicitant verdere aandacht waard is. Toch is voor veel jonge professionals het cv er de oorzaak van dat ze geen indruk maken of zelfs niet worden opgemerkt. Via onze loopbaanbegeleiding stelt u een foutloos cv op.

Lees meer: Fouten in uw cv


Loopbaanadvies: Het perfecte cv opstellen

Uw cv is vaak het eerste document dat een toekomstig werkgever, een uitzendbureau of een werving- en selectiebureau te zien krijgt. Het is een belangrijk document dat meteen de juiste indruk moet geven. Hier vindt u enkele tips om het perfecte cv op te stellen..

Lees meer: Het perfecte cv opstellen


Loopbaanadvies: Het sollicitatiegesprek - Analyseer jezelf in 7 stappen!

Voorbereiding is de eerste stap tot succes. Wie zich niet goed heeft voorbereid, loopt een groot risico om af te gaan. Bij een sollicitatie is het belangrijk om op te vallen, om te overtuigen dat u de beste man/vrouw voor de functie bent. Ons loopbaanadvies? Dit lukt het best als u vooraf een analyse maakt van uzelf en bepaalt wie u bent en wat u wilt.

Lees meer: Het sollicitatiegesprek - Analyseer jezelf in 7 stappen


Loopbaanadvies: Lastige sollicitatie vragen

Zou het niet geweldig zijn dat wanneer u op de arbeidsmarkt komt en een cv opstuurt, u snel een telefoontje krijgt van de manager die u vertelt: "Op basis van uw cv alleen kan ik u zeggen dat u geschikt bent voor deze functie. Wanneer kunt u beginnen?" Helaas moeten alle kandidaten in de werkelijkheid eerst op gesprek voordat zij een functie krijgen aangeboden. Bovendien krijgt u op zijn minst enkele vragen die uw denk- en communicatievaardigheden op de proef stellen.

Lees meer: Lastige sollicitatie vragen


Indien u vragen heeft, meer informatie wilt, of graag een afspraak wilt maken om uw mogelijkheden met een van onze consultants te bespreken, neem dan contact op met een van onze kantoren of bel 0800 0900 000.

Vacatures